DACA TOT VENI VORBA...

IMI PLAC FOARTE MULTE LUCRURI SI FAC PASIUNI PENTRU HAINE, MAI DES DECAT MAJORITATEA OAMENILOR PE CARE II CUNOSC...
VORBESC DE FOARTE MULT TIMP DESPRE ROCHII, LE FAC SI LE PORT CU PLECERE, DE ACEEA LE ARAT TUTUROR CELOR CARE VIZITEAZA ACEST BLOG...
CEEA CE POSTEZ ESTE HOBBY-UL MEU SI SE REGASESTE IN MODUL MEU DE VIATA SI IN FELUL MEU DE A FI...
DE ACEEA, MI-AM EXTINS ACTIVITATEA SI AICI :D
SPER SA MAI REVENITI, SI DACA VA PLACE, SA-MI URMARITI BLOGURILE!!!

joi, 4 noiembrie 2010

DOAR EU

                            Am pornit pe calea net-ului cu foarte multa naivitate si am hotarat din primul moment, ca voi persevera si voi infrunta toate tenebrele virtualului. Chiar de la primul search, toate pareau a o lua razna si cum tot ce e nou, pare si putin infricosator, m-am panicat, crezand ca nu sunt pregatita sa fac fata.Dar, asa cum viata ne pune in cale obstacolele, asa de usor mi-a intins o mana si mi-am facut primul prieten.S-a dovedit a fi la fel de sensibil la schimbari, cum sunt si eu de altfel, la fel de sincer si la fel de deschis spre noi prieteni.
                             Eu, care crezusem ca voi gasi doar superficialitate si lipsa de implicare, m-am trezit comunicand cat se poate de veritabi, cu aceasta persoana draguta, care avea o poveste adevarata de spus si sentimente intense de impartasit. O domnisoara , la ale carei istorisiri ajunsesem sa vibrez, la fel ca atunci cand citesc o carte cu adevarat captivanta, in care ma regasesc intr-un mod firesc si uimitor, totodata.
                            Vorbindu-i despre anumite evenimente, care nu doar ca m-au marcat, dar mi-au schimbat realmente cursul vietii, am descoperit ca aveam o idee preconceputa despre relatiile virtuale de prietenie, pe care le leaga oamenii timpului nostru si ca de cele mai multe ori, lucrurile vazute din afara nu corespund cu adevarul.Aceasta persoana m-a impresionat intr-adevar, facandu-ma sa imi analizez mai amanuntit felul de a reactiona la nou si la neprevazut.
                            Un lucru foarte important am aflat din aceasta noua experienta, ca pot sa fiu eu insami, in orice situatie, in contact cu orice persoana si in orice noua imprejurare, fara a-mi mai fi frica de oameni, ca pana acum. Nu toti cei cu care veni in contact, ne vor rau, nu toti cei care ne abordeaza au un interes ascuns si nu toti oamenii vor sa se foloseasca de abilitatile noastre, fara avea remuscari si fra a da ceva in schimb.
                            Asadar, energia pe care o trimit in lume, se intoarce purificata si pozitiva, si poate ca, de fapt eu sunt cea pozitiva si cea cu energia buna, fara ca macar sa ma influenteze in vreun fel, cei cu care vin in contact. Mi-e greu sa imi dau seama daca eu fac lucrurile sa se desfasoare in acest mod pozitiv sau ele ma definesc pe mine ca persoana.
                             Pana voi gasi cu adevarat raspunsurile pe care la caut, voi fi constanta in a iubi, si a fi iubita, caci simtamant mai dulce si mai reconfortant, inca nu am intalnit !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu