DACA TOT VENI VORBA...

IMI PLAC FOARTE MULTE LUCRURI SI FAC PASIUNI PENTRU HAINE, MAI DES DECAT MAJORITATEA OAMENILOR PE CARE II CUNOSC...
VORBESC DE FOARTE MULT TIMP DESPRE ROCHII, LE FAC SI LE PORT CU PLECERE, DE ACEEA LE ARAT TUTUROR CELOR CARE VIZITEAZA ACEST BLOG...
CEEA CE POSTEZ ESTE HOBBY-UL MEU SI SE REGASESTE IN MODUL MEU DE VIATA SI IN FELUL MEU DE A FI...
DE ACEEA, MI-AM EXTINS ACTIVITATEA SI AICI :D
SPER SA MAI REVENITI, SI DACA VA PLACE, SA-MI URMARITI BLOGURILE!!!

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

CE VOR FEMEILE...

                              Femeile fac cu mai multa usurinta pasiune pentru diferite chestii, mai importante sau pur si simplu, marunte. Ele pun accent pe imagine, uneori ducand-o la extrem, vizualul jucand un rol foarte important in viata acestora. Parerea celorlalti primeste proportii devastatoare de fiecare data cand vine ca o critica la anumite activitati intreprinse de ele.Trebuie sa recunoastem ca avem cu adevarat darul de a exagera, de a dramatiza, de a deveni fanatice veritabile, din diverse cauze, de a ne pune in centrul universului si de a dirija totul in jurul nostru! Ne atasam cu foarte mare usurinta de lucruri neinsemnate, de oameni, de tot ceea ce ni se pare ca e important, devenind de-a dreptul vital.
                               Exista totusi unele secrete care ne dezarmeaza, care ne distrug scuturile de dive si ne transforma in veritabile pisicute, care pur si simplu, torc de placere! Cele mai multe dintre noi se topesc dupa puii de animale, de tot felul, de la pisici micute si pufoase, la catelusi cu nasucul umed sau puiuti de gaina, de-a dreptul adorabili!


                             

                                 Atentiile primite de la adoratii nostri iubiti, de toate categoriile, sunt intotdeauna binevenite si mereu e o placere penru noi sa le primim. De fiecare data ne fac sa ne simtim apreciate, importante in viata celor pe care ii iubim atat de mult, adevarate comori! Totul porneste de la o floare, de la un simplu zambet sau de la un sarut. Toate acestea sunt de ajuns sa ne faca sa radiem de fericire si sa va apreciem mai mult, crescand de fiecare data in ochii nostri.




                                  Femeia ca notiune in sine, in relatie cu barbatul din viata ei, este o investitie, intrand in categoria celor care iti cresc cota , care te pun in avantaj fata de ceilalti barbati sau te pot aseza, pur si simplu in inferioritate. De fiecare data, conteaza felul in care o tratezi, felul in care o ajuti sa se cunoasca si sa se aprecieze pe sine. O prezenta feminina este valoroasa, atunci cand este constienta de atuurile ei, cand stie ca-l innobileaza pe cel de langa ea si isi doreste cu adevarat sa-l puna in avantaj. Un barbat care se simte apreciat de  femeia frumoasa de langa el, poate muta muntii din loc cu usurinta cu care saruta buzele care il incurajeaza. Rasplata acesteia vine atunci cand el nu face rabat de la calitate si ii ofera maruntisurile pe care si le doreste si pentru care face pasiune in fiecare zi.


                                 Cea mai mediatizata pasiune a femeilor sunt pantofii. Febra pantofilor, a ajuns si in tara noastra, fiecare dintre noi dorindu-si acea pereche perfecta care ne face cu ochiul de fiecare data cand rasfoim o revista sau trecem pe langa un magazin.


                                      Slava Domnului ca s-au inventat atat de multe categorii de pantofi, ca altfel ar fi fost o monotonie de nedescris si nu am mai fi gasit atat de multa fericire in a achizitiona o pereche unicat, de o culoare cum nu au prietenele noastre si pentru atat de multe ocazii.



                                     Mi-e greu sa o tratez ca pe o dependenta, dar am facut o foarte mare pasiune pentru rochiile de toate felurile. Mai colorate, mai feminine, mai scurte sau mai sobre, toate ma atrag si mi le doresc in egala masura. Cei din jurul meu nu spun nimic, dar pana si eu realizez ca exagerez uneori, ca am tendinta sa duc pasiunea mea la extrem. Daca in copilarie aveam multe rochite, de care ma atasasem mult si care mi-au ramas cu timpul mici, mai tarziu imi doream altele, dar nu le primeam. Acea perioada m-a marcat foarte mult, iar acum nimic altceva nu mai e sinonim cu eleganta feminina sau cu feminitatea, pur si simplu!



                                       
                                      O rochie de orice fel, este o achizitie care ne ridica moralul, care ne face mai vesele si implicit, mai frumoase. Starea de spirit se schimba odata cu rochia purtata. Atitudinea o innobileaza, o face valoroasa, o achizitie in sine.

                                                                  ALEXIS BLEDEL

                                        Ceea ce pare sa fascineze femeile inca din cele mai vechi timpuri, sunt stralucirile hipnotizante ale bijuteriilor. Cu un astfel de cadou nu poti da niciodata gres, o astfel de apreciere e mereu binevenita. Bijuteriile vor fi mereu valoroase, si vor fi la fel de fascinante pentru toate generatiile de femei. Cele transmise din generatie in generatie au un farmec aparte, deoarece ascund o poveste speciala in spatele sclipirii lor, de cele mai multe ori au o varianta romantica a felului in care au fost daruite.


                                           Cred in arta de a alege piatra potrivita, de a ghici modelul ideal pentru fiecare personalitate, pentru ca la fel cum fiecare femeie in parte este unica, la fel si fiecare bijuterie are posesorul predestinat. Cu timpul ne cizelam gusturile si ne descoperim afinitatile, pretentiile inmultindu-se proportional.




                                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu