DACA TOT VENI VORBA...

IMI PLAC FOARTE MULTE LUCRURI SI FAC PASIUNI PENTRU HAINE, MAI DES DECAT MAJORITATEA OAMENILOR PE CARE II CUNOSC...
VORBESC DE FOARTE MULT TIMP DESPRE ROCHII, LE FAC SI LE PORT CU PLECERE, DE ACEEA LE ARAT TUTUROR CELOR CARE VIZITEAZA ACEST BLOG...
CEEA CE POSTEZ ESTE HOBBY-UL MEU SI SE REGASESTE IN MODUL MEU DE VIATA SI IN FELUL MEU DE A FI...
DE ACEEA, MI-AM EXTINS ACTIVITATEA SI AICI :D
SPER SA MAI REVENITI, SI DACA VA PLACE, SA-MI URMARITI BLOGURILE!!!

luni, 20 iunie 2011

MY DREAM BOARD, MY DREAM DRESSES...

MY DREAM BOARD

MY DREAM BOARD by RAMONA MARIA featuring tattoo shoes

               Voi porni de la rochitele de bal, my prom dresses, pe care recunosc ca le ador si ca imi fac inima sa se topeasca de fiecare data cand dau peste ele. Inainte de toate trebuie sa spun ca pentru nunta de sambata mi-am facut o rochita care mi-a iesit perfect si care a aratat chiar foarte bine la final ! Culoarea ei este cea a rochiei de bal  de jos din imagine, cea albastru-inchis, are partea din fata facuta doar pe un umar si spatele gol, cu doar doua bretele superbe, m-a dat gata cand am imbracat-o pentru a pleca la nunta :)))))))
              La fiecare dintre cele trei rochii de bal, imi place materialul din care sunt facute si forma lor, pentru ca sunt adepta tulle-ului, a "cingatorii" din brau, a fustei cu volum, a aspectului feminin si putin retro... Bulinutele m-au cucerit din prima, dar recunosc ca destul de tarziu am realizat ca este vorba despre aceeasi rochie de la Topshop, doar ca pe alte culori :) Contrastul dintre negru si trandafirii rosii ma duce cu gandul la rujul rosu si decadent, la perechea de saboti rosii, cu toc inalt si talpa din lemn, pe care ii purta bunica mea cand cobora scarile din lemn si la care am visat pana cand am ajuns sa port si eu 35 la picior, la fusta ei lunga, neagra, cu trandafiri si maci rosii... Imi doream enorm sa fiu ca ea !
             Trecand la rochiile rosii si roz, realizez ca am tendinta de a inclina spre vintage, retro, old fashioned dresses, care au un aer de "deja trecute prin viata si vazut mai multe decat iti poti inchipui"...
             Rochia rosie cu flori minuscule este pe departe preferata mea ! Nu imi dau seama ce o face mai speciala decat celelalte, dar mi-o doresc mai mult si imi pare ca e mai usor de avut, de purtat, de adaptat vietii mele, de facut... Ahh, si fiind petrecuta, aduce a rochie Westwood din anii '70. Si imi place ca e rosie si parca indrazneste sa zambeasca superior si sa reziste anilor...
            Rochia de matase se preteaza atat unei tinute de seara, cat si unei tinute de zi, ceea ce ma incanta, designul fiind nepretentios, iar materialul dandu-i clasa, asadar, merita investitia intr-o astfel de achizitie.
            OOOOffff, am ajuns la rochiile din partea de sus a imaginii, rochii pe care cei din jurul meu nu le prea inteleg, dar care mie parca imi vorbesc si ma alinta ! Aleg adesea prea multe volanase, dantele, pliseuri si inflorituri, se pare ca sunt adepta exceselor si ma pierd in detalii feminine, fara a avea o limita. La prima rochie m-a atras forma si culoarea, fara a dori sa schimb ceva la ea, la a doua,  faptul ca pare a fi putata de bunica mea si mostenita de mine, iar la a treia, in primul rand faptul ca e verde, ceea ce reprezinta ultima mea obsesie, si multitudinea de volanase. Unde locuiesc acum, nu se poarta asa ceva, parand putin deplasate alegerile mele, lucru cu care deja m-am obisnuit :)
            AS FI FERICITA SA PORT ORICARE DINTRE ACESTE FRUMOASE ROCHII SI PUN PARIU CA NU AS FI SINGURA CARE LE-AR ADMIRA !!!
           Pana atunci, sa ne vedem de alte proiecte si sa visam doar la ele, caci stiu din proprie experienta ca visele se indeplinesc intr-un final !!! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu