DACA TOT VENI VORBA...

IMI PLAC FOARTE MULTE LUCRURI SI FAC PASIUNI PENTRU HAINE, MAI DES DECAT MAJORITATEA OAMENILOR PE CARE II CUNOSC...
VORBESC DE FOARTE MULT TIMP DESPRE ROCHII, LE FAC SI LE PORT CU PLECERE, DE ACEEA LE ARAT TUTUROR CELOR CARE VIZITEAZA ACEST BLOG...
CEEA CE POSTEZ ESTE HOBBY-UL MEU SI SE REGASESTE IN MODUL MEU DE VIATA SI IN FELUL MEU DE A FI...
DE ACEEA, MI-AM EXTINS ACTIVITATEA SI AICI :D
SPER SA MAI REVENITI, SI DACA VA PLACE, SA-MI URMARITI BLOGURILE!!!

luni, 10 ianuarie 2011

UN AN NOU, O NOUA ATITUDINE !!!

                             Vorbesc cu drag despre anul care s-a incheiat si il voi pastra in memorie ca un an in care am fost foarte fericita, in care multe dintre dorinte mi s-au implinit si in care am fost iubita asa cum mi-am dorit !
                            De cativa an imi caut drumul si imi pare ca altii l-au gasit cu mult prea multa usurinta, iar mie soarta mi-a pus prea des si prea multe in carca, incercand sa ,a faca sa apreciaz, intr-un final ceea ce se va dovedi a-mi fi sortit. Cu greu se misca lucrurile si tot cu greu intrevad schimbarile. Asteptam cu nerabdare nunta mea, pe care speram sa o facem anul acesta, si iata ca anul a inceput, iar nunta se pare ca nu se va face. Cu durere in suflet ma gandesc la ea si tot cu durere in suflet vad cum se scurg anii, asteptand minunea.
                           Incep anul cu optimism si buna dispozitie !!! Camera cea mult asteptata e gata, iar eu am avut onoarea de a-mi petrece sarbatorile  acolo. Ma bucur inca de fiecare coltisor, de fiecare obiect si de fiecare raza de soare, care patrunde prin perdelele cele noi. A fost proiectul nostru si a iesit asa cum am sperat, chiar ne-a depasit unele dintre asteptari !
                           Voi fi un om mai bun in anul ce urmeaza, voi lasa pe altii sa gandeasca rau despre cei din jur si nu voi mai instiga la scandal. Voi fi mai asertiva si voi zambi mai rar, ca ma tem ca voi face mult prea multe riduri.
                           Chiar daca nu voi avea nunta in acest an, imi voi face rochia de nunta, in avans, caci nu mai am rabdare, si voi achizitiona sandalele, cu care visez sa dansez valsul cu sotul meu !
                           Intentionez sa am bani anul acesta, m-am saturat sa-mi tot lipseasca !!!

Un comentariu: