DACA TOT VENI VORBA...

IMI PLAC FOARTE MULTE LUCRURI SI FAC PASIUNI PENTRU HAINE, MAI DES DECAT MAJORITATEA OAMENILOR PE CARE II CUNOSC...
VORBESC DE FOARTE MULT TIMP DESPRE ROCHII, LE FAC SI LE PORT CU PLECERE, DE ACEEA LE ARAT TUTUROR CELOR CARE VIZITEAZA ACEST BLOG...
CEEA CE POSTEZ ESTE HOBBY-UL MEU SI SE REGASESTE IN MODUL MEU DE VIATA SI IN FELUL MEU DE A FI...
DE ACEEA, MI-AM EXTINS ACTIVITATEA SI AICI :D
SPER SA MAI REVENITI, SI DACA VA PLACE, SA-MI URMARITI BLOGURILE!!!

luni, 31 ianuarie 2011

TOATA DRAGOSTEA SI TOT RESPECTUL NOSTRU...

                             Ne plafonam, ne pierdem, ne uitam... Nu ne mai amintim cum eram, si chiar daca se intampla,  ne prefacem ca nu a existat nicicand un trecut mai bun, mai roz, mai tandru sau poate mai plin de simtaminte si romantism.
                            Ma incapatanez sa rezist, sa ma intorc, sa apreciez si sa recunosc valoarea celor care o au si nu pasesc prin viata cu capul plecat si cu inima ascunsa.
                           Acest om despre care doresc sa va povestesc si caruia doresc sa-i omagiez gandirea si faptele, este unul dintre cei mai mari si modesti oameni de cultura, ai timpurilor noastre. Un om care este mandru de ceea ce s-a creat din suflet si simtire romaneasca, care respira si traieste muzica, arta in diverse forme si exprimari si care se incapataneaza sa ne arate cum este de fapt sufletul nostru. Sunt convinsa ca majoritatea dintre noi simtim ceea ce el exprima, dar nu ne gasim timpul necesar pentru a constientiza asta. Simtim curat si cu  bucurie fiecare schimbare de sunet, fiecare adiere de vant si fiecare miros imbietor...
                           E cu adevarat nevoie de o sclipire de geniu, de o gandire aparte si de foarte multa iubire pentru ceea ce realizeaza cu fiecare aparitie. E nevoie de multa putere, pentru a putea trece peste toate superficialitatile vietii cotidiene, pentru a nu se simti jignit de atat de multa mizerie din muzica noastra, a celor care uita cum ar trebui sa arate ceea ce ne linisteste sufletul si ni-l alina.
                           O lume in care toti am gandi si am simti ca TUDOR GHEORGHE, ar fi o lume mai buna, mai mare, mai culta si cu mult mai vesela. Haideti sa nu mai subestimam ceea ce este chiar in fata noastra, sa nu ne mai ascundem dupa atat de multa actualitate, si sa realizam ca ceea ce canta acest om, alaturi de cei pe care ii indruma si in care a avut incredere sa dea viata ideii acestuia de perfectiune, este ceea ce simte fiecare dintre noi, doar ca pana acum nu putea exprima...
                            Regasesc in ceea ce face TUDOR GHEORGHE, atat de multa sensibilitate, poezia perfect impletita cu notele muzicale si o spontaneitate in a orchestra fiecare vers, care ma uimeste de fiecare data.


                        Atat eu, cat si majoritatea celor pe care ii cunosc, nu pot exprima ceea ce se aude intr-un simplu clip de pe youtube, o inregistrare oarecare, cu doar cateva imagini asociate. Totul depaseste imaginatia noastra si va fi mereu o minune. Daca reuseste sa ne uimeasca atat de mult printr-un simplu clip, inchipuiti-va cat de bine arata un concert, cat de multe ni se pot arata si dezvalui, cat de bine suna totul, cat de profund se traieste fiecare vers si sunet !!!!!!!
                       Sa mergem cu totii si sa-l vedem, sa-l aplaudam asa cum merita si sa ne bucuram ca traim in acelasi timp, ca avem ocazia sa-l intalnim si sa-i aratam cat de mult ii apreciem munca si eforturile. Haideti sa nu ne mai gandim la bani si a ne facem cadou o amintire deosebita ! Haideti sa mergem alaturi de persoana pe care o iubim si sa ne regasim in ceea ce canta acest artist desavarsit si sa impartasim viziunea acestuia despre o lume mai buna !!!!!
                       Va las cu DORUL lui, cel care ni l-a adus in suflet... Nici un cuvant nu e prea mare...

                                                             Nici un omagiu nu e prea mult....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu