DACA TOT VENI VORBA...

IMI PLAC FOARTE MULTE LUCRURI SI FAC PASIUNI PENTRU HAINE, MAI DES DECAT MAJORITATEA OAMENILOR PE CARE II CUNOSC...
VORBESC DE FOARTE MULT TIMP DESPRE ROCHII, LE FAC SI LE PORT CU PLECERE, DE ACEEA LE ARAT TUTUROR CELOR CARE VIZITEAZA ACEST BLOG...
CEEA CE POSTEZ ESTE HOBBY-UL MEU SI SE REGASESTE IN MODUL MEU DE VIATA SI IN FELUL MEU DE A FI...
DE ACEEA, MI-AM EXTINS ACTIVITATEA SI AICI :D
SPER SA MAI REVENITI, SI DACA VA PLACE, SA-MI URMARITI BLOGURILE!!!

marți, 14 decembrie 2010

AM I CARRIE BRADSHAW ?



                                  The right answer is : no, I don't want to be one ! Fiecare dintre femeile care vad filmul, serialul sau admira pozele cu cele patru prietene, se identific a cu cel putin una dintre ele, prin vestimentatie, atitudine sau comportament. Cele mai multe dintre ele se vad ca fiind Carrie Bradshaw, mereu indragostita si vesnic singura cu fetele.
                                   Nu imi doresc sa fiu ea, sau nici una dintre ele, prefer sa cred si sper ca am dreptate, ca sunt cate putin din fiecare. Sa recunoastem, care dintre noi nu adora sexul si nu il trateaza ca pe un calmant gratuit, la fel cum face Samantha. Chiar mi-as dori ca la varsta aceea, sa fiu poate la fel de dezinvolta si dornica de noi aventuri, mentinandu-mi astfel tonusul :))) Cate nu ne dorim sa avem o cariera implinita si un sot care sa ne iubeasca neconditionat si sa ne venereze asa cum suntem in fiecare zi, asa cum i se intampla Mirandei. Cate dintre noi nu aspiram la simtul desavarsit al elegantei si la rafinamentul acestei genuine Charlote York.
                                  Dar toate femeile aspira sa fie Carrie, cea pasionata de moda, de scris, de Vogue, de al ei Mr. Big, de pantofii Louboutin  si de enormul dressing, pe care recunosc si eu ca il visez!!!
                                  Nu e nevoie sa fim Carrie, sau oricare dintre ele, caci, la fel ca toate celelalte femei, si ele au fost create cu defecte, lipsuri, regrete, este destul sa ne dam seama ca suntem spirite libere si indragostite de dragoste, ca o Carrie veritabila, carieriste si pline de tupeu si de apetit, cum sunt Samantha si Miranda, dar mereu sensibile si iubitoare, precum Charlote.
                                  Credeti-ma, chiar merita efortul si nici una dintre noi nu are nimic de pierdut !                     

Un comentariu:

  1. FILMELE MERITA REVAZUTE CHIAR SI DE ZECI DE ORI. IMI PLACE MULT CAND ANTICIPEZ DIALOGURILE SI REACTIILE !!!

    RăspundețiȘtergere