DACA TOT VENI VORBA...

IMI PLAC FOARTE MULTE LUCRURI SI FAC PASIUNI PENTRU HAINE, MAI DES DECAT MAJORITATEA OAMENILOR PE CARE II CUNOSC...
VORBESC DE FOARTE MULT TIMP DESPRE ROCHII, LE FAC SI LE PORT CU PLECERE, DE ACEEA LE ARAT TUTUROR CELOR CARE VIZITEAZA ACEST BLOG...
CEEA CE POSTEZ ESTE HOBBY-UL MEU SI SE REGASESTE IN MODUL MEU DE VIATA SI IN FELUL MEU DE A FI...
DE ACEEA, MI-AM EXTINS ACTIVITATEA SI AICI :D
SPER SA MAI REVENITI, SI DACA VA PLACE, SA-MI URMARITI BLOGURILE!!!

vineri, 12 august 2011

Selfish me

Selfish me

Selfish me by ramona-maria featuring boyfriend denim shorts
ABIA ACUM REALIZEZ CA IMI PLAC CU ADEVARAT TRICOURILE SIMPLE PRIN CROIALA, DE O LEJERITATE UIMITOARE SI CAT SE POATE DE VERSATILE! EU SUNT PERSOANA PE LANGA CARE TRECI PE STRADA SI ESTE MEREU INCALTATA CU PANTOFI CARE ITI AMENINTA SERIOS VIATA... SAU CEL PUTIN ERAM PANA NU DEMULT, CAND M-AM ALES CU O SENSIBILITATE EXAGERATA A PIELII, IAR PANTOFII SI TOT CE DEPASESTE IN INALTIMEA TOCULUI 2CM, IMI INFLAMEAZA EXTREM DE TARE PIELEA PICIOARELOR :(
MA GANDEAM SERIOS SA JUSTIFIC TOATE ACESTE POSTARI CU ASOCIERI DE HAINE IN SETURI PRELUCRATE PE POLYVORE. EI BINE, OBSERV CA MA PRICEP PUTIN IN CEEA CE PRIVESTE ASORTAREA SAU NU A ACESTOR HAINE, RECUNOSC CU USURINTA LUCRURILE CARE MI-AR EVIDENTIA ATAT MIE, CAT SI CELOR CARE IMI CER AJUTORUL, ATUURILE... CEEA CE NU MA FACE STILIST, DAR MA FACE SA MA SIMT BINE IN PIELEA MEA!
ADOR ROCHIILE, POATE SI PENTRU CA ATUNCI CAND ERAM MICA, MAMICA MI-A CUMPARAT MULTE ROCHITE CARE MA FACEAU SA MA SIMT FRUMOASA... CEEA CE E UN INCEPUT BUN IN VIATA! FUSTELE, ASOCIATE CU TOT FELUL DE ARTIFICII FEMININE, MA INCANTA, SANDALELE CU TOC INALT ( CHIAR DACA REZIST CU ELE IN PICIOARE DOAR 2 ORE), SI IN PRIMUL RAND ACCESORIILE FEMININE... IMI PLACE SA ARAT CA O FATA, FARA SEMNE DE INTREBARE SI ALTE AMBIGUITATI ANDROGINE... IMI PLACE SA AMPLIFIC ACEL SENTIMENT DE BINE PE CARE IL SIMT DE FIECARE DATA CAND CINEVA INTOARCE ADMIRATIV PRIVIREA DUPA MINE PE STRADA. NICIODATA NU AM FOST O FRUMUSETE RAPITOARE, DAR M-AM STRADUIT CA ACEST LUCRU SA NU IMI INHIBE IN VREUN FEL PERSONALITATEA... IMI PLACE LA NEBUNIE SA RAD, ZAMBESC MEREU SI MA BUCUR DE CELE MAI NESEMNIFICATIVE LUCRURI, CEEA CE MI-A ADUS LANGA MINE BARBATUL PE CARE MI L-AM DORIT DIN TOT SUFLETUL SI CARE M-A ALES IN LOCUL FRUMUSETILOR RARE.
JOCUL ACESTA CU HAINELE SI SIMPLA LOR ALEGERE, ESTE CEEA CE MA RELAXEAZA IN FIECARE ZI SI MA AJUTA SA UIT CEEA CE MA NECAJESTE... O PASIUNE!
IMI PLACE SA PROPUN SI IMI PLACE CAND CEI CARE IMI CER PAREREA, O SI PUN IN APLICARE... IMI PLAC LUCRURILE CARE IMI ADUC UN DRAM DE BUCURIE... OAMENII... LOCURILE... ZILELE... ORADEA!
DACA ESTE SA ALEG PENTRU VIATA DE ZI CU ZI, CEVA COMOD SI NEPRETENTIOS, ALEG PANTALONII SCURTI SI TRICOUL, DAR NU UIT DE VESTA DIN DANTELA, PENTRU A NU UITA CA SUNT O FEMEIE SI NU O ADOLESCENTA FARA SANI, CARE SE ASCUNDE MEREU... DOAR ATAT AM AVUT DE ADAUGAT ASTAZI :)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu